Huset_3104

Teckna avtal idag och få fiber under 2017 - Gäller alla tätorter i Ronneby kommun

hands
Är du redan ansluten men ännu inte använder fibernätet kan du enkelt och snabbt beställa tjänster direkt från din bostad via vår tjänstevalsportal
Leveransklart område
Sök efter din gatuadress i sökfältet till höger för att se om du redan är ansluten till fibernätet, eller om du tillhör ett Leveransklart område. Du som bor inom ett Leveransklart område har möjlighet att få fiber rätt in i villan. Vi planerar att utföra efteranslutningar minst en gång om året. Du hittar områdena i listan till höger.
Planerad utbyggnad
Du som tillhör ett område för planerad utbyggnad kommer kunna få fiber via ditt lokala fibernät, Ronnebyporten, under 2016 eller 2017. Under din områdessida kan du teckna avtal och sedan följa utvecklingen för ditt område. Vi informerar dig i god tid innan vi börjar utbyggnaden i just ditt område. Du hittar områdena i listan till höger.

Vad kostar det att ansluta sig?

Anslutningsavgiften på 20 000 kr, är en engångsavgift för anslutningen av din fastighet. Arbetskostnaden berättigar till ROT/RUT-avdrag. Priset efter gällande ROT/RUT-avdrag är 18 300 kr. Vi erbjuder även ett alternativ där du betalar 5000 kr i anslutningsavgift, samt 150 kr i månaden i 10 år.
   
Inga andra serviceavgifter tillkommer. Därefter betalar du direkt till tjänsteleverantören för de tjänster du väljer att använda.
Områden klara för leverans
Planerade områden för utbyggnad - schaktstart 2016
Planerade områden för utbyggnad 2017
Planerade Byanät för utbyggnad 2018-2020
Fastighetsägare
Fastighetesägare, kontaktperson för en bostadsrättsförening eller villasamfällighet gör en intresseanmälan här
#inlineditbutton