Fåranabben
Vill du ha fiber i ditt område?

Nu har du möjlighet att teckna avtal för fiber via ditt lokala fibernät, Ronnebyporten. När 50 % av det totala antalet hushåll i ditt område tecknat avtal påbörjar vi arbetet med att bygga fibernät, dock tidigast 2018.
På denna sida kan du följa utvecklingen för ditt område. Klicka på fliken "Karta" för att få en detaljerad bild över vilka som tecknat avtal i ditt område.
gray Beställning 5 st 23%
gray Ansluten 14 st 64%
Möjliga anslutningar: 22 st

Jag vill bli ansluten

Låter det intressant att få fiber till din fastighet? Klicka på knappen "Jag vill bli ansluten" ovan för att göra din anmälan. Du kan även kontakta Fiberexperten Allan på 0457-61 88 20 för att få ditt avtal hemskickat med post.

Vad kostar det att ansluta sig ?

Anslutningsavgiften på 20 000 kr, är en engångsavgift för anslutningen av din fastighet. Arbetskostnaden berättigar till ROT/RUT-avdrag. Priset efter gällande ROT/RUT-avdrag är 18 300 kr. Vi erbjuder även ett alternativ där du betalar 5000 kr i anslutningsavgift, samt 150 kr i månaden i 10 år. Inga andra serviceavgifter tillkommer. Därefter betalar du direkt till tjänsteleverant...

Ronnebyporten - ditt lokala fibernät

Ronnebyporten är ett öppet fibernät byggt av fiber med hög kapacitet. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV. På www.ronnebyporten.se kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Mer information

Ring Fiberexperten Allan 0457-61 88 20 vardagar 10-12 fiber@miljoteknik.ronneby.se