Järnavik - Avtals stopp
Vill du ha fiber i ditt område?

Nu har du möjlighet att teckna avtal för fiber via ditt lokala fibernät, Ronnebyporten. När 50 % av det totala antalet hushåll i ditt område tecknat avtal påbörjar vi arbetet med att bygga fibernät, dock tidigast 2018.
På denna sida kan du följa utvecklingen för ditt område. Klicka på fliken "Karta" för att få en detaljerad bild över vilka som tecknat avtal i ditt område.
gray Intresse 1 st 0%
gray Beställning 44 st 18%
gray Ansluten 88 st 37%
Möjliga anslutningar: 241 st
Minimikrav
Vi behöver 50% (77 st) beställningar för att gå vidare
44 av 77

Jag vill bli ansluten

Låter det intressant att få fiber till din fastighet? Klicka på knappen "Jag vill bli ansluten" ovan för att göra din anmälan. Du kan även kontakta Fiberexperten Allan på 0457-61 88 20 för att få ditt avtal hemskickat med post.

När behöver avtalet skickas in senast i Planerade områden ?

Vänligen läs igenom avtalet, underteckna och skicka in avtalet så fort som möjligt. Observera att det även går att beställa direkt på sidan om du har mobilt Bank-Id. För ditt område ser vi helst att vi har ditt avtal senast 2018-10-31. Detta brytdatum har vi satt för att kunna hantera teknik och administration. Det går självklart att beställa även efter detta datum, men då...

Vad kostar det att ansluta sig ?

Anslutningsavgiften på 20 000 kr, är en engångsavgift för anslutningen av din fastighet. Arbetskostnaden berättigar till ROT/RUT-avdrag. Priset efter gällande ROT/RUT-avdrag är 18 300 kr. Vi erbjuder även ett alternativ där du betalar 5000 kr i anslutningsavgift, samt 150 kr i månaden i 10 år. Inga andra serviceavgifter tillkommer. Därefter betalar du direkt till tjänsteleverant...

Ronnebyporten - ditt lokala fibernät

Ronnebyporten är ett öppet fibernät byggt av fiber med hög kapacitet. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV. På www.ronnebyporten.se kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Mer information

Ring Fiberexperten Allan 0457-61 88 20 vardagar 10-12 fiber@miljoteknik.ronneby.se